Beställde nyss....



En sådan här! dyrt men det är det värt hoppas jag :D man kan ju ta den med sig överallt och sätta upp och ta ner hur man vill. Jag kommer packa ner den i en väska och traska hem till Mari och plinga på "hej, ska vi klättra lite?" hahaha. Äntligen beställde jag en, har velat (ovanligt?") så länge nu men så plötsligt händer det, va fan man lever bara en gång. tror jag?






So far so good




Hello!

Bloggar lite nu eftersom jag är ledig!

Gick upp vid 06.45 och kl 08 var det lektion, fick b l a tillbaka provet på Sveriges statsskick, jag fick ett starkt VG så det var bra! är nöjd med det. Strax ska jag vika in all tvätt i garderoben, tvättade nämligen igårkväll och det var på tiden kan man säga haha. Ska försöka hinna med att plugga körkort teori också, vaknade till lite nu när jag nyss gjorde halkbanan som var rätt så kul, dock var det inte såååååå kul som alla säger haha men nu är det gjort iaf.

vet inte om jag har något intressant att berätta, har jag säkert men kommer inte på något? tror jag ska göra en smoothie nu och sätta mig här och nätshoppa lite, hudprodukter från Dermalogica, skor och färglinser ska jag kika på, är väldigt sugen på mörkgröna ögon men det är svårt att få de om man har blågröna ögon, blir bara brunt men det har kommit en ny färg som heter "oliv" :)


Hmmmm, vika in tvätt och städa först? eller smoothie och shopping först? tvätt,shoppa,tvätt,shoppa,tvätt,shoppa,tvätt,shoppa,tvätt,shoppa,tvätt?? haha skojaaaa.

Dom här ska jag lätt ha



FAAAAAAAN



Hej

Världens sämsta start på denna fredag!! joooo nu ska ni få höra, för typ tre veckor sedan tog jag tag i att boka halkbanan. Imorse kl 07.45 skulle jag varit där och gjort den men jag kunde inte komma dit eftersom Sveriges klimat är utom all kritik (fy faaaaaaan vad jag haaaaaatar att vi har sådant här väder) Gick iaf upp kl 06.00 imorse, trött som en åsna var jag trots att jag gick och la mig tidigt igår. Jag gjorde iordning en riktigt bra frukost, ägg, gröt och smoothie, man måste ju vara på topp tänkte jag. Kl 07.25 stod jag laddad och klar nere i porten och väntade in pappa, strax efter kommer samtalet från mammi och säger att han fastnat med bilen på uppfarten och kommer ingenstans, de är nu jag får panik på riktigt. Jag i panik ringer taxi men det är bara upptaget, upptaget och upptaget. Jag pratar med mamma igen, hoppas på ett mirakel eller något men nej bilen sitter fast.

Jaha tänkte jag, eller jaha och jaha tänkte jag väl inte utan snarare HELVETE, jag går upp igen och ser minuterna passera. Jag försöker ringa dit och vet inte hur jag ska förklara, man vet ju aldrig hur förstående dom där är? förberedde mig nästan ett svar som "jaja okej men i sådant här väder så får man ju planera bättre eller gå upp tidigare så man har lite mer tid på sig" aa men typ. Det var skönt iaf att hon förstod, 3 st av 11 hade lyckats komma. Alla bussar verkar vara inställda och tågen väldigt försenade. Jag fick en ny tid iaf, nästa fredag var den tidigaste, man får hoppas att vädret har bättrat sig tills dess.

Jävla skit men aja det är bara att ladda om.

Idag ska jag iaf träffa jess och Mari, det om något är iaf possitivt. Oklart hur det blir pga vädret, undrar om jess lyckas ta sig någonstans, bussarna är ju kaos. Mari satt iaf på tåget från sollentuna när jag pratade med henne nyss så det är ju bra. Det var tänkt att kanske åka till skhlm och kika lite men haha good luck? skulle behöva byta ett par böcker och handla lite, te x alla ♥ dagpresent, hjälp?.


Det är väl såhär man får gå runt idag. SUCK


Take care /Joss


RSS 2.0