Sjukt kul



Hejsan hoppsan!


Har haft ledigt idag och Donna har varit mitt sällskap eftersom mamma skulle sitta i möte hela dagen. Hon kom hit igårkväll efter jag varit och tävlat, haha fyfan vilken kaos tävling! vi hade inte ett helt lag ens så vi fick ragga upp tjejer från läktaren som inte ens skulle vara med utan dom skulle titta på tävlingen. I precis sista sekund fick vi typ ihop det, när vi skulle springa in visste vi knappt vem som skulle köra vad och vilken ordning vi skulle stå i osv. Allt fick liksom bestämmas under vår tid när vi körde, haha! man ska ju minst vara 8 på ett varv så vi fick liksom stå och räkna alla innan alla körde så att det skulle bli rätt. Allt gick näääästan felfritt, hyffsad poäng trots kaoset :D tjejerna som hoppade in hade ju inte ens värmt upp eller någonting såå feting cred! Placering 9 av 18 lag. Det var iaf sjukt kul och satan vad vi skrattade efteråt.

Idag har jag gått hundpromenader, städat, sorterat tvätt och nu hela kvällen har jag hållt på att tvätta nere i tvättstugan! Ge mig en tvättmaskin nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Kan vara min största önskan just nu! men då måste vi flytta :) och det kommer nog hända snart.

Alldeles strax börjar Robinsson så det ska jag titta på nu, tycker det är bra :)

återkommer med bild snart

yey

Vackert

Vackert foto på en ännu vackrare lilltjej. Snart fyller hon 2 år :) tog bilden från Mikaelas blogg för jag tyckte den var så fin! cred till den som tagit fotot!



Fina Tilda. Du måste komma hit snart och hälsa på Tilda, till Hosse och Mimmi! :)


Time for meetballs



Tjenare


Nyligen hemkommen från jobbet, stannade kvar lite i centrum och kollade runt så jag kom hem typ halv åtta. Jag köpte en ynka liten grej och det var inte ens till mig själv utan det blev ett wax "Bobbys" till Jimmy, jaja så kan det gå. Jimmy har varit och storhandlat :) så nu finns det massa mat! Vi håller på att göra egna köttbullar nu, lite trött på färdigköpta nu. Det är ju så jäkla gott med egna köttbullar, vi ska t o m göra gräddsåsen själv, till det blir det såklart kokt potatis och rårörda lingon (lingonen har vi fått av Sylvia som hon plockat på Torö) fasiken så ekologiskt!

Nu ropar J här att jag ska börja rulla, köttbullarna alltså. hehe


Lägger upp en bild så alla kan få se våra nya stolar :) bilden tog jag för ett tag sen när jag och J skulle ha lite mysmiddag. Klockan är nog det första som sattes upp i lägenheten, tavlorna är våra första tavlor så dom är ju rätt gamla men jag älskar dom ännu! bordet är köpt på slagsta möbler. Stolarna är från Mio.




Nu är det dags att rulla :P


pannkaksdags



Hej!

Är hemma hos mami och papi nu, är ju ledig idag! gick hit med Donna imorse, hon sov hemma hos oss inatt. Jag har pluggat lite teori, tog med boken hit, och precis nu håller jag på att steka pannkakor. Jag har datorn här i köket eftersom jag gör efter recept, har tre olika mjöl i, majsstärkelse, lite vetemjöl och grovt rågmjöl istället för bara vetemjöl. Ja, mamma du har påverkat mig med det där att vetemjöl ska man skippa! Alla som äter vetemjöl har typ svampinfektion i tunntarmen och det är allmänt inte bra att äta det. Jag märker ju själv att magen blir ballong ibland utav det.

Jag har två stycken åskådare här nere också, en gottegrishund och en dygnet runt utsvulten katt, det kan lungt stämma att katter inte har någon tidsuppfattning.

Efter min lunch här ska jag tvätta håret, plugga mer och sen ikväll blir det nog att dansa lite pole i stan!

pusss

Bjuder på en gammal bild från julfesten 2008, haha.


Söndag



Tjena


Nyss hemkommen från gymnastiken faktiskt, idag blev det lite fristående och matta! kommer eventuellt att tävla den 27e i matta, helt sjukt. Vilka kommer och kollar? hahahaaa
när jag kom hem hade Jimmy gjort mat, marinerad kyckling i ugn med avocadosallad :)

Har jobbat idag också, lite segt men bra pengar.


Lite bilder från pole salen för två veckor sen



haha ser rätt kul ut





Nu : Tvmys



Jag önskar mig



En städare
en diskare
en plockare
en klädvikare
en som sköter tvätten


would be perfect

ja jag erkänner, det blev en liten chock när man flyttade hemifrån. minst sagt. 1,5 år sedan men jag har ju iaf överlevt hheh.

Ne nu blir det att skruva upp volymen ytterligare på mtv och fortsätta med det tråkigaste som finns på denna jord.

Adjö


Yeeeey



Helloo

ca tre veckor sen jag bloggade, sjukt bra jobbat av mig. Ligger i soffan just nu, Donna är här och det är så mysigt så :)

Jag är fortfarande trött efter festen i lördags, hur är det möjligt, ovan? jaaaa. Igår var jag riktigt seg hela dagen så ingen gymnastik blev det, såå synd :/ jag har inte berättat det va? jag och Marie har börjat på gymnastik igen efter 6 år, kanske är vi med och tävlar snart om det går bra :) yeeeeey.

Jimmy är på träning just nu så jag tänkte sätta på en film eller något, jag och Donnisen :)



Håret är nyslingat också, syns det?


RSS 2.0