It´s friday folket!


Fredag

Sitter här, åt nyss thai mat med mammi, otroooligt gott. Idag slutade Jimmy på sitt sommarjobb, så nu ska vi ut i sverige och resa haha :D även Danmark faktiaskt. Först och främst ska vi åka till alla våra landställen, vi har två var så de blir 4 va, 2+2=4.. ja så måste de ju vara. Vi försökte planera semestertrippen igår vilket ledde till de ena och de andra, var inte det lättaste, olika viljor + att han är mest realist och jag mest optimist så han tror inte vi hinner med allt och de tror ju jag haha men vi ska försöka iaf att åka till Torö, Småland, Blekinge, Lofsdalen, skeppsvik(Luddes land) + Danmark och Tylösand. Det blir en härlig tripp med älsklingen :) . Jessica jobbar hela sommaren :( hon är inte ledig någonting den mongoungen :(, men jag som inte jobbar än vet ju inte hur de är eller hur jess ; )

Nu är Jimmy påväg till landet torö fär att åka wakeboard med tvillingvännerna, vi ska ses senare ikväll. Tillsvidare ska jag fixa mitt rum och planera, dvs skriva ner lite saker mitt rum behöver.
Om en vecka fyller jag 19, konstigt mkt konstigt, hur kan tiden gå så fort, det har redan gått ett helt år sen jag fyllde 18 och sen jag träffade jimmy.

Idag beställde jag lite grejor från hm, ja jag vet, jag bor inte i någon liten by långt åt helvete från Hm men jag tycker att hemsidan har saker som inte affärerna har, därför jag beställde.



De där var nog hälften iaf av de jag beställde :D
imorgon ska jag ut och shoppa i affärer i think.

hejs hejs! :)

Mums fillibabba


En favorit till efterätt eller när man är sugen på något gott men som inte är alltför onyttigt har jag uppfunnit ;) De var såhär att jag upptäckte Yoggi delikatess citrus/marängsmak, en supergod yoghurt som har exakt samma smak som en cheescake med diggistivkex botten, som vi brukar göra hemma nångång ibland.
Efter en tid kom jag på att man kan ju smula sönder ett diggistivkex i den yoghurten, som jag såklart gjorde nästa gång yoghurten kom in i vårat hem, och gaaaaaaaaaaahh vad gott! och inte onyttigt heller! perfekt.



 +  = Min perfekta enkla efterätt



Sitter just nu och väntar på att bästa Jimmy plingar på :)

Hejs hejs!

Hallelulja


Hejjjj..!

Nu har jag inte bloggat på några dagar, nu har jag inget för mig så nu får det bli bloggande!
Mamma och pappa kom hem från Grekland i måndags, mamma var en brunis, är lite smått avis på att hon blir så fint brun i ansiktet vilket jag verkligen inte blir. Hur som helst, jag fick en chock när jag såg hennes fot, hon hade fått ett getingstick så foten var lika stor som en elefant !
jag och Jimmy hämtade dom, de hade strulat med planet och mellanlandingen o s v så de blev försenat, vi satt i bilen och väntade i ca en och en halv timme, mindre kul.
Hemma så fick jag godis och en parfym "Jean paul" :) wiho

Igår åkte vi och köpte en ny dvd till mig och en boxer eftersom den gamla dvdn hackar non stop, så äntligen kan jag kolla på film och tv i mitt rum vilket jag och jimmy gjorde på en gång när vi kopplat in allting. yes huhu :)

Idag trodde jag att jag skulle bli vittne till mord, när jag låg uppe i soffan på övervåningen hör jag panikskrik på nedervången av min katt! Jag trodde att min lilla skruttis höll på att bli mördad av en annan katt som tagit sig in. Jag sprang som en idiot ner för att titta, jag möttes av min panikslagna vilda katt som fastnat med tassen i kattluckan! stackarn var så rädd och han försökte dra ut tassen utan framgång, panikslaget försökte jag få bort luckan och lyckades, pjuh.
Mina katter är mina ögonstenar så jag blir så orolig när något händer dem.

Tittar ut och ser ett ösande regn och ÅSKA, shitt vad det small nyss, hjälp. deprimerande.

Nej nu ska jag äta, superhungrig!


Halva midsommarafton på Torö och andra halvan i Huddinge


Hej på er :)

Måndag idag redan, mamma och pappa kommer alltså hem från Grekland idag :) har faktiskt saknat dom lite och mamma kommer säkert vara jättebrun fuskigt!, pappa har ju tydligen legat under parasollet för det mesta haha. Jag och Jimmy ska åka och hämta dom senare ikväll runt sju-åtta från arlanda :).

Idag måste jag i princip städa hela huset, mindre kul. ska strax börja.

Tänkte berätta lite om midsommar, hade inte planerat någonting nästan men det blev så att jag och Jimmy åkte till landet Torö i torsdags, hans föräldrar och mormor var med, när vi kom dit gjorde vi inget speciellt först, klippte gräs och åt mat haha :D sen skulle vi lägga i båten, när vi gjort de så åkte jag och Jimmy ut med båten :) det var skitkul och köra, sen så ville Jimmy åka wakeboard, han övertalade mig och köra båten själv när han skulle åka wakeboard bakom haha, det gick skitbra, Jimmy var skitduktig på de dära, han hoppade i vågorna och gjorde bakåtvolt och grejer :O nästa gång vi ska till landet ska jag tydligen testa wakeboard, herregud, är ju inte direkt van bland vattensporter. Sen senare på kvällen somnade vi, eller aa somnade och somnade, de gick knappt och sova , så liten säng! :D

Sen fredag då de va midsommarafton, gick jag och jimmy upp kl halv åtta, blev bara så tidigt, så åkte vi båt, så härligt och mysigt att åka båt!, sen när vi kom tillbaks hade alla andra kommit, massa folk. Vi åt massa gott och det var väldigt trevligt :) sen när det var dags att gå ner till midsommarstången så åkte jag och Jimmy hem till Huddinge igen, vi orkade faktiskt inte vara kvar så vi åkte hem till mig och sov ett par timmar eftersom vi var så trötta och sen grillade vi :) sen blev de film och sömn, märklig midsommar :)

Sen i helgen har vi väl inte gjort något speciellt. Igår lagade jag middag med Niclas och Mikaela :)var igentligen menat att de skulle vara parmiddag men jimmy kunde inte. sen senare kom Jimmy hit och så såg vi alla fyra film :).


Ett gott skratt


Hej !

Sitter idag vid den datan jag inte brukar sitta vid och här finns alla mina gamla bilder, har suttit ett tag och kollat lite, var så länge sen jag tittade och har fått mig vissa skratt och leenden, så kul med gamla bilder. Tänkte ladda upp några st här bara
Bild 1 - Marie, isa och jag i stan med klassen, haha va länge sen!
Bild 2 - Jag sommar 2005 8 juli på min och jessicas paddling dag i Flottsbro, glömmer aldrig haha :)
Bild 3 - Jag och Robert inte alltför nyktra på crazy lördag sommar 2006
Bild 4 - Marie och jag i gbg 2005, verkligen inte nyktert :)
Bild 5 - Jag sommar 2006 med tandställning
Bild 6 - Saknar mitt lilla stuga, altan och pool i fd trädgården
Bild 7 - Mikaela och jag på hennes mottagning 2004
image50image51
image52image54
image57
image60image61

Dagens


Hola

Redan onsdag idag, snart midsommar alltså, jag och Jimmy ska till landet, jimmys land alltså (Torö) eftersom att alla åker bort och de blev bara vi kvar så vi drar dit vi, blir nog galet nice iaf :) försöker minnas vad jag gjorde förra året, då va jag och jessica hemma, inte en kotte hemma men sen hitta vi fest iaf ju haha. Snart måste jag börja packa alla grejer som ska med, och jag är en sån virrig person så jag kommer glömma hälften ne då men måste börja snart.

Igår spelade jag, Jimmy, Linda, Philip, Ludde och Isabelle rappa kalja, det gick dåligt och jag kom 6a av 6 haha. nu sitter jag här ensam hemma, Niclas åkte direkt hem till Mikaela efter jobbet, undrar varför, för att han inte orkar laga mat haha ne men ;) Jimmy är på restaurang med sitt förra jobb eller aa där han hade praktik i 15 veckor sen kommer han hit :) Gud vad jag älskar honom! fick nyss ett sött sms av honom, han är bäst :)


Här är min Jimmy i Thailand på hotellrummet, jag älskar dig så mycket, snart har vi varit tillsammans i ett år, kan inte fatta det. Bilden ser lite konstig ut, jag förminskade den lite nu här i bloggen men men.

Tisdag


Halloouuu

Mamma och pappa är i Grekland den här veckan vilket innebär att jag och brorsan får sköta om hushåll och matlagning själva, nyss kom Niclas hem och sa att jag ska vattna blommorna utomhus, ogillar att han säger åt mig vad jag ska göra :) alltid när dom åker bort blir han som en pappa! men eftersom vår trädgård kryllar av massor av blommor, buskar, fruktträd och fruktbuskar måste jag ut och vattna varje dag, inte de jobbigaste jag vet :P när det gället mat så har jag levt på sånna där findus färdigrätter som man värmer i micron sen dem åkte, både lunch och middag, skäms lite gör jag ; ) Pappa fyller 50 idag, ringde och grattade och kan bara föreställa mig hur skönt det måste vara där.

Tittade nyss runt på Hm´s shop online och hittade lite saker jag vill ha! dock är beställning inte de bästa ibland tycker jag, ibland passar inte strl eller så ser plaggena inte ut som man trodde o s v men får se, tänkte iaf på tunikan, bikinin och jeansshortsen på bilderna här nere.

Nu sitter jag bara här och väntar på älskling min, senare blir det spelkväll (rappa kalja) sjukt roligt spel! med Ludde och Linda också :) antingen hemma hos Linda eller mig, haha vi bor ju mitt imot varandra ;)


                                                                                      



Ha en trevlig kväll


Trendigast i sommar?



Haha, vilken är din favorit? ; )
usch vad fult verkligen


Aldrig i livet


Hej på er

Asså mitt finger! det gör så ont :( fortfarande liksom, det är blått det är svullet, jag gick in på sjukhusradgivningen.se och sökte lite och det stod där att om de va blod under nageln kunde man kunde ta en nål och värma den till hett och sen ja ni ser själva här nere på bilden? så att blodet försvinner och smärtan lindras. Det stod också att om nageln är skadad kan den lossna efter några veckor! väldigt roligt hmmmm


Mer bilder från studenten

image42image43image44
image45image46image47image48

Sådär ja, bilderna är inte de bästa, alltså bakgrund och skärpa och grejer, måste köpa ny kamera! men de får duga liksom ;) 


                                                                     


Tråkiga väder


Varför regnar det? jo man vet väl varför men det är så tråkigt när det regnar o s v men thats life, bor man i Sverige så vet man att vädret är som en berg o dalbana.

Har tänkt en del på mitt gamla hus, flyttade ju i november och till viss del saknar jag det, mitt kära kynäs! har gått förbi där några gånger och det känns så konstigt! hade ju bott där i hela mitt liv liksom och Jessica hade man alltid nära men inte längre, iförsäg bor jag närmare Jimmy nu så de är bra :) och jag stormtrivs i vårt hus, saknar dock utomhusjacuzzin men en träbadpool fick man med de här huset iaf :) Jag och Jimmy ska kanske bada i den ikväll fast vi måste elda innan då, de blir första gången jag badar i den då :) och idag har jag och Jimmy varit tillsammans i 10 månader :)




 Myspys :) bild tagen från google.se

Smärtande fingrar


Heej   !

Måndag idag, slut på helgen, tänker då berätta lite om vad som hänt. I fredags var jag i skärholmen med mammi, följde med henne eftersom jag ändå inte gjorde något speciellt, hon behövde handla lite inför greklandresan. Jag hittade lite också, fick med mig ett par vita linneshorts, två toppar, torrschampo, två naglack och ett halsband med mig hem :)
sen så hade jag ju bestämt med Ludde att jag skulle slinga hans hår bara han köpte färg, så de gjorde jag direkt när jag kom hem då ludde o Jimmy kom hit :) jag slingade och de vart snyggt! sen åkte vi till grönan och hämtade phille, sen blev de bara chill hemma hos ludde med några st.

I lördags på dagen åkte Jag, Jimmy, Ludde, Tommy, Phille och luddes brorsa Emil till Ingarö för att sola o bada o s v,  vi köpte med oss mat och åkte dit och solade på klipporna vid vattnet :) lyssnade på musik och åt de vi hade köpt med oss, runt fyra åkte vi hemmåt igen, var och en till sitt för att sen komma hem till mig och grilla och kröka lite :) Alltid lika nice att grilla och sjukt gott, killarna gör ett bra jobb vid grillen må jag säga ;) De va jag, jimmy, ludde, phille, tommy och Jessica och sen kom även min granne Linda och Isabelle hit och sällskapade :) vi spelade kubb efter att ha druckit haha och tjejerna vann såklart. vi blev kvar hemma hos mig hela kvällen och halva natten , de va nice :) Jimmy sov här och ludde fick ta bäddsoffan

Igår vaknade man upp helseg, pappa fyller 50 imorgon så de va bara att skyssa hem ludde och åka med Jimmy till farsta för att leta present, var tvungen att köpa igår eftersom mamma och pappa åkte till grekland (skiathos) idag. Vi köpte en grillwok, Ett grillset och ett par tofflor :) han fick de igår och vart väldigt glad. Nu är dem påväg till grekland, gud så skönt! avis jag är eftersom vädret här inte är de bästa precis.

Just de, glömde skriva, igår när jag kom hem från farsta så klämde jag 3 fingrar i ytterdörren! antagligen var jag stressad att komma in med kassarna i mitt rum så fort som möjligt så inte pappa skulle se något men såklart så kom han precis då och då på slänger jag igen dörrn på något sätt så fingarna går i klämm, de gjorde ont sjukt ont men springer ändå in o gömmer kassarna och därefter känner jag SMÄRTAN, det gjorde så obeskrivligt ont att jag bara grät! kunde knappt röra fingrarna och de vart blått på nageln, de slutade aldrig att göra ont. Sånt brukar aldrig hända mig men de hände och jag måste ha slängt igen dörren hårt för att det gör fortfarande ont idag men bara i de fingret där det är blått, blev tvungen att ta en alvedon på morgonen, kan knappt röra de FAN, så jävla ont!

Okej kanske lite mkt att skriva om de men men, var tvungen att skriva av mig om de :(

nu ska jag äta frukost

tjing

                    
Skiathos där mammi och pappi befinner sig snart, ohh vad jag också vill!

 Torrschampo

Frisörtankar




image26image28
image32
                                                                                                                             

Såhär såg jag ut som ljusblond ! sen vart det ljusbrunt men sen jag färgade de har det sköljts ut mycket och solblekts så nu är det typ blont igen, inte lika som förut, nu är det någon mellanfärg så i slutet av sommaren kommer det väl va lika blont som förut i guess! På sista på bilden har jag bruna färglinser, lite coolt va ;)

Det har hunnit blivit torsdag, älskling jobbar fram till midsommar sen ska vi utföra våra sommarplaner :) ikväll ska jag slinga Ludwig :) bara roligt eftersom jag älskar att fixa hår, slinga, färga , klippa, jag tror jag  kommit på vad jag vill göra i framtiden iallfall :) har ju liksom klippt mormor, mamma och Jimmy än så länge och inte vart dom panikslagna och sprang iväg till frissan iallafall, de är bra att jag har en del försökspersoner  :D mamma tycker jag ska gå en frisörutbildning men jag måste tänka mycket på saken innan jag bestämmer mig.

Nej nu får det bli en lång härlig dusch och därefter Cosmo läsning :) fick nya numret av Cosmo politan idag med godis i men de har jag redan ätit upp :O :D

Hejs!

Saknad av Thailand


Vad jag saknar Thailand, helt två underbara veckor med älsklingen, 30/12 2006 åkte vi och kom hem 14/1 2007 vi firade alltså nyår där, hel härligt :) Mikaela och Brorsan hade bokat sin Thailandresa ett halvår innan om inte mer, dom skulle till Karon Beach. Sen där i december kom jag och Jimmy på att vi ville åka utomlands, vi letade resor dygnet runt kändes de som på nätet, sen åkte vi till stan för att kolla resor och då fanns det en resa till Thailand, till Patong beach! Det var några som hade avbokat det var därför det fanns en :) helt överlyckliga blev vi och gick genast till vaccineringen på samma gata haha :) Berättade för familjen vart vi skulle åka och de visade sig att Karon och Patong låg jättenära varandra, typ 10-15 min med bil haha.
Kommer aldrig glömma den resan, all shopping, utflykterna, hotellet, massagen, Kvällarna och dagarna med Brorsan och Mickis, Dagarna och kvällarna med älsklingen, våra äventyr, våra matställen. Jag längtar så tillbaka , ta mig diiiit igeeen!

image23image25
Thailaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand!

Solbränna, krök, fest och picknick


Fortsätter att skriva om lördan, såklart så solade man igen, solade och spelade kubb med Jimmy för det mesta på dagen, jag vann ; )
Någong gång på dagen ringer Ludde och säger att han har FF föräldraaaaafritt haha :) att vi då måste grilla och kröka lite hemma hos honom :) men jag och jimmy hade bestämt med min familj att vi skulle äta med dom så vi åt hemma istället men sen på kvällen runt nio åkte vi hem till Ludde och de andra :) Där va några st redan och sen kom de några fler, det var jag, Jimmy, Ludde, Jessica, Marie, Max ,Koffe, Björn, Rikard och sen några till som jag inte vet va de heter tror ja ; ) Krök blev de och massa snack om solbränna ;)
Ludde tyckte att han hade fått värsta solbrännan? ingen höll med ;) och jag var tydligen fejk brun anklaga han mig för ! nej då :p och Jimmy var brun eftersom han hade vitt på sig? haha ja herreguden ja.

Senare på kvällen åkte vi hem till en tjej som heter Isabelle (min grannes kompis)
Phille kom från jobbet och hämtade upp några, sen körde Björn sin bil och sen var det en till som körde bil, för vi behövde 3 bilar för att få plats alla och de som körde var såklart nyktra.
Där hos Isabelle var det helt okej, hon hade swimmingpool och phille blev iputtad av Jessica och Marie! med kläder och allt på :D sen badade Ludde (Ludde var verkligen på g asså!) och Mange lite senare haha och de försökte slänga i min Jimmy men lyckades inte , kanske bara för att jag hjälpte till? ;) haha
och Robin ville putta i mig i poolen sa han, han ville hämnas efter busringningen jag skickade på honom förra sommaren, han har inte glömt de än haha !
Kvällen tillbringades mest vid utomhusbordet där de flesta satt och snackade och hade de nice :)
Men sen blev de mindre trevligt när pappan kom hem och slängde ut oss eftersom någon pissat från balkongen!

Alla gick ut och samlades utanför huset, några åkte eller gick hem och vi som var kvar bestämde att de fick bli efterfest hos Ludde ! Men hur skulle vi komma dit? joo tack vare en nykter Phille med bil som fick åka två vändor. Hemma hos ludde var det mest chill, jag var supertrött ;) jag, jimmy, Marie, phille och mange hamnade i luddes rum. Jag var så trött att jag hela tiden höll på att somna där i Jimmys famn i luddes säng men sömnen slog aldrig in eftersom Mange stod i mitten av rummet och snackade non stop om allt mellan himmel och jord haaha :) ibland var han rolig men jävligt jobbig också !
Klockan blev runt fem, alla gick/åkte hem utom jag, Jimmy och Linda som som över :D

Söndag blev det picknick , jag, Ludde, Jimmy, Jessi, Marie och Angelica satt på en klippa :) gissa vart? men sen började de regna ! gick iväg genast till bilen utom Ludde som hade cykel! Ludde cyklade hem han skulle upp tidigt ändå och jobba och Jessi ville också hem så när vi droppat av henne så åkte vi till Philles jobb eftersom han slutade precis då så åkte vi hem till honom och kollade film :)

image17

image18image19

image20image21
image22

Examencermoni i kyrkan och trevlig middag



Hej på er

kom på att jag inte har skrivit någonting om helgen som varit, den var händelserik ohja! I fredags på dagen solade jag hemma uppe på solterassen i det helt underbara vädret. Senare på dagen skulle vi ju till engelbrektskyrkan eftersom Mikaela tog examen! Eftersom att de va den 8 juni då typ alla skolor slutade så åkte vi en timme innan vi skulle vara där, mycket trafik och studentbilar o s v och vi hann precis! kokande hetta i bilen, ja de tog en timme att komma fram. Ja sist av alla kom vi in där i kyrkan och vad mycket folk det var! sen började musiken och de som tog examen gick i ett led längst fram i kyrkan, nästan som bröllop faktiskt. I kyrkan satt man i en och en halv timme och lyssnade på olika personer, sjöng, såg när Mikaela och de andra fick ta emot sin silverbrosch. Sedan var det att gå ut ur kyrkan och träffa henne och gratta henne till sin sjuksköterska examen!

Efter de blev det middag hemma hos henne med massa andra, jättetrevligt var det :) jag och Jimmy var kvar till tolv sen åkte vi hem och sov! :)

image13 image14
Mikaela var så söt i sin examendräkt!                      Jimmy och Mathias utanför kyrkan

image15 image16

För jag har tagit studenten!


Sitter här nu 11/6, mer än en vecka sen jag sprang ut, ut med Eve i handen och resten av klassen. Det var en grymm, riktigt grymm dag! vädret kunde absolut varit bättre, men bra att de inte regnade iaf :) Dagen började med att gå upp strax efter kl 6 och fixa sig och sen vidare på champagne frukost hos Sanna! Hade med mig värsta söta lilla champagne flaskan, nog minst av allas :o Där drack vi och åt jordgubbar mums! :)
Sen vidare till skolan, skulle vara där halv tio, vi åkte bussen och sjöng, lite för högt! blev tillsagda haha

Framme i skolan skulle vi samlas i klassrummet, där fick vi pastasallad, godis och chips och alkoholfri cider! Där satt vi och kunde inte fatta att vi skulle sluta denna dag, vi skrev i varandras mössor och sjöng spm3b låten när Jonas spelade gitarr och ja vi hade de riktigt nice nice :) sen vidare till aulan för att lyssna på rektor och uppträdanden, riktigt kul! Vi i klassen var längst fram och de blev dans framför scenen :)
Efter de blev de samling i klassrummet igen för åter lite snack och betygsutdelning, och så väntan på utspringet, de kändes så sjukt konstigt!

Dags att springa ut med klassen, på femte plats fick vi springa ut :) Det var sååå härligt! sen var de bara att leta upp sin familj som jag såklart inte hittade haha, gick runt där ensam och letade och letade. Sen fick jag ringa pappa och fråga vart dom var så sen hittade jag dom! och vilken fin skylt haha och massor av blommor och gossedjur runt halsen :) Mamma, pappa, mormor, farmor, farfar, Niclas och Mikaela var där och öste ner mig med grejer runt halsen, tack ni :)
Flaket väntade på spm3b, det var dags att bege sig bortåt för att stiga upp på flaket och vara bäst i världen en timme eller mer :D Flaket åker iväg och aldrig har jag skrikit och sjungt så mycket, och ja man känner sig bäst ! Det var så härligt att åka runt och möta alla andra flak, :)!
Efter en och en halv timme var det färdigåkt, steg av vid Hgys parkering och blev hämtad av brorsan och Mikaela.

Min mottagning blev underbar :) fick underbara presenter och massor av pengar, nu ska vi leva loppan ;) nemen helt underbart. Hade verkligen det sjukt nice med alla mina gäster, senare på kvällen kom Jimmy och Ludde hit eftersom jag så gärna ville de så dom kom och sällskapade mig och mina gäster som var kvar :) men sedan var det faktiskt dags att åka iväg till slutskivan, vi fick skjutts in till Hirchen Keller och där var det proppat med folk, träffade allt möjligt trevligt folk där :) när jag och Jimmy skulle åka hem fick vi sjutts igen av Magnus :)
Slocknade i sängen hemma hos Jimmy efter en helt underbar lång dag!

173684-161

173684-162

RSS 2.0