Redbull ger dig vingar


Hej :)

Idag är det söndag, snabbt helgen rusade förbi :o har inte skrivit på ett tag så jag ska berätta för er vad som hänt på sistone. Jobbade i torsdags och fredags eftersom Matte var sjuk, så i fredags hände inget speciellt, myste med älskling efter jobbet :)
Igår åkte jag och Jimmi till farsta, jag skulle handla present till mamma, jag köpte en kofta på Lindex till henne , de blir säkert jättebra ;D.
På kvällen blev de lite småkrök hemma hos mig, otroligt länge sen ;) sen tidigt på kvällen pös *host* två st hem, grrr!
Haha, jessica hamnade på stuvsta källan, linda och ludde gick hem mitt imot och myste, jag Jimmy och phille hamna i sängen och kollade på Beck, fast jag somnade efter en kvart. Mkt märkligt.
Idag var det meningen att jag och pappa skulle till farmor på kalasfirande men pappa är sjuk så vi kunde inte komma, idag har jag faktiskt bara degat runt, städat med pappa eftersom de såg förjävligt ut, sen har vi kollat på film också och ätit underbart god thaimat:) faktiskt rätt trevligt och umgås själv med pappa ibland.
Ikväll blir det mys med ja gissa vem :p ? <3
Imorrn är jag ledig, undrar vad jag ska hitta på? jobb blir det på tisdag.

Nu ska jag öppna min iskalla redbull som står här bredvid mig :D
har börjat dricka energidryck mkt på sistone, skyller på Mattis ;). Tror inte det är så bra men gott är det :p
Dessutom behöver jag vingar just nu så att jag kan flyga och få saker gjorda :D


Söndag


Hejsan hejsan

Idag vaknade jag upp med J <3 gick upp kl nio ungefär och åt frukost, sen blev de mest chill och mys med film i sängen. Kl 12 började jag jobba, idag jobbade jag med Rickard, ganska så lugn dag, de va mkt folk när vädret var hyffsat sen när de vart dåligt väder var de nästan inga kunder alls. Slutade kl 16 och blev hämtad av mammi, sen har jag varit lite med Jimmy efter jobbet och han kommer hit alldeles strax igen så ska vi titta på någon bra film och mysa :)
Isabella ringde idag och frågade om jag kunde jobba åt henne imorrn, och jovisst kunde jag de så imorrn blir det jobb 10-18.30

Här under en bild på mig från i våras.

image85

Har blivit ganska många tråkiga inlägg på sistone, ska försöka komma med lite bättre ;)

Sådär ibörjan av lördagskvällen


Hej på er :)

idag har jag jobbat igen, från 10-16, det gick finfint, de blir bara roligare och roligare ju mer man lär sig och ju mer man lär känna dom man jobbar med ;). Igår jobba 10-18.30 med Rickard, och under dagen bestämde vi att vi skulle försöka fixa en dejt mellan hans kompis och min kompis, haha alltså (Jessica) :D får ju se hur de blir, eller hur Jess :)? igår kom de in några st som jag känner också, de e kul :) först kom Jessica och hälsade på och snackade lite :) senare kom brorsan in när han hade lunch, sen kom Linda och Isabelle in också en sväng :)
Igår vart de lite filmkväll hos Phiiiiilip, vi såg först på tredje vågen som rent ut sagt sög, sen blev de hey babberibba haha men jag var alltför trött för att hänga med i humorn :p de blev hemgång runt elva och nästan direkt i säng för att sen upp och jobba idag.

Ikväll blire lite myspys med J :) ska bli skönt eftersom jag känner verkligen för de. Imorrn ska jag jobba 12-16 wihoo.

Nu kom Jimmy hit såååå

Ciao :)


image84
Patong Beach

Onödigt inlägg


Hej!

Jag vet inte vad jag ska skriva om :p
nu sitter jag hos Jimmy, vi ska se idol kl åtta, det är bra så får man skratta lite :D

Nejmen skriver mer sen


ciao

Ta mig till värmen


Hej!

Sitter här denna gråa trista tisdag i Huddinge och funderar lite. Jag har kommit på en del grejer jag vill göra här i livet och de sker inte här i Sverige, fast de får vänta ett tag men jag längtar.
Just nu skulle jag bara vilja ha råd och tid till en lång skön resa! bara softa, steka, shoppa och leva loppan ;) skulle göra vad som helst för de.
Tänk åka med någon som står en väldigt nära till något varmt land vid något fint lyxigt paradis ställe och bara njuta av tillvaron, det skulle vara nått va?
Att en vanlig vardag börjas med att klä på sig till bikini osv, gå ut i solen och äta frukost, gå till en paradisstrand och bara steka sin kropp till en pepparkaka, dricka en väldigt god drink, svalka sig i de varma turkosa vattnet. Ja ni fattar :D ååhhhhh ta mig häriiiifrån.


Jag känner att jag snart är här..eller inte. Ta mig dit! På bilden:Koh Lanta (Thailand)

Jag hatar att min bror åker till Thailand på måndag! ska han åka då ska jag också åka.

/J


Trista väder!



Hallå hallå

Tråkigt väder idag igen :o men men, sitter här hemma och gör inte så speciellt mycket, är fortfarande sjuk!

Igår var de jag och grabbsen! haha. Var hemma hos ludde och kollade fotboll=booring, med Thomas, Ludde, Philip och Jimmy, jag låg mest ointresserad och mumsade ostbollar. Under kvällen lärde jag mig ingenting, bekräftades ännu mer att killar är väldigt annorlunda om man jämför med när tjejer umgås haha, ingen nyhet men :P.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vill såååååå mycket åka och köpa en kappa som jag såg igår! men no money, vill ha lön! buuuuuhu!
Jimmy erbjöd sig att köpa den men så dum vill jag inte va. Nej dags att stå på egna ben och klara sig själv med pengar.


                              Ostbollar är gott

De senaste


Hejhej!

Denna regniga lördag har sysselsats med att slappa, åka till Haninge centrum, hyra två filmer och köpa godis, sett på ena filmen.
Vaknade runt nio imorse som vanligt med älskling, vi låg kvar och slappade i sängen sen gick vi upp och åt en stor frukost, de regnade ute så vi bestämde oss för att åka till Haninge c (mitt favoritinnecentrum) och titta runt lite.
Där köpte jag en leggingstopp eller vad man ska kalla de från Gina och ett par örhängen sen köpte jag balsam också för brunt hår, mer blev det inte. Vi åt även lunch där på taco bar, var gott :)
På hemvägen hyrde vi film, Jag och Jimmy kan aldrig komma överens haha, han vill ALLTID se action pang pang filmer! och jag vill se typ allt utom action så det blev så att vi hyrde 2 filmer. Jag har velat sett linas kvällsdagbok jättelänge :p så jag ville hyra den idag, Jimmy hatar sånna filmer, han tycker dom är pinsamma haha :p men jag valde den och jimmy valde 300., sen köpte vi massa godis :)
Vi tittade först på linas kvällsdagbok, den va helt ok, inte världens bästa men den gick att se.
Nu tittar Jimmy på 300, han sa att jag fick gå till datan om jag ville så såklart gjorde jag de, skulle bara somna annars.

Snart ska vi till Ludde och umgås lite men först ska vi äta middag här hemma hos mig. :)

kommer inte på att skriva något mer

Trevlig lördag!

Du och jag

image83

Älskling Jimmy och jag i Thailand. Minns såväl denna dag då vi tog fotot, vi bestämde att åka en bit ifrån vårt område och hamnade på Surin beach (Phuket) Vad underbart vi hade det, saknar de stunderna.

Det finaste jag har




image82

Det här är det absolut finaste i världen för mig. Min älskling, min bästa vän, mitt allt.
Vi känner varandra på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. I ditt sällskap känner jag mig som bäst, vi har roligt ihop, vi kan inte få nog av varandra, vi är vi, det är vi två. Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde mitt liv ännu lyckligare. Jag älskar dig.
2006-08-18

Probably the best daycream in this world



Det var inte länge sedan, kände för att skriva lite till innan jag sätter på en film eller något. Jag är inte frisk ännu! hur lång tid ska det behöva ta :o
Nackdelen med att vara ledig på vardagar är att då jobbar alla andra, så vad ska man hitta på? kanske ut och gå ett tag, skulle vara skönt.

Igår satt jag och sökte lite på internet om jobb utomlands och sådär eftersom jag är en sådan person som vill vara med om mycket och gillar att vara med om äventyr. Något jag absolut vill göra inom ett par år är att jobba som reseledare kanske 3 månader, det verkar vara superhärligt och en kul grej att vara med om, har blivit rekomenderad det av en tjej :) jag tror absolut att jag kommer genomföra något sånt här.
Jag tog upp det med älskling igår, han blev lite "jaha" :p såklart får jag göra det av honom men det är inte världens lättaste beslut, att bara åka iväg en lång tid sådär, helst vill jag ju ta me honom vart jag än ska och vad jag än ska göra men de vill inte han. Han blir lite förvirrad och överraskad av alla mina planer men han börjar bli van säger han :D vi är lite olika när det gäller just sånt.
Jag vet bara att jag är en tjej med stora planer i mitt liv.


En av mina favoritkrämer här nedan. Clarins dagkräm.

Probably the best daycream in this world.
                                 Superskön kräm och ett perfekt underlag innan make up.

Senaste


Goddagens!

Idag är det fredag! :) är ledig idag, no job, rätt skönt :) har jobbat tisdag och torsdag den här veckan men har ändå knappt fått sova ut någon dag, tisdags jobbade jag, onsdags skulle jag vara hos frissan kl 9, torsdag jobbade, idag veterinären med Tobbe kl 9.
Hos frissan klippte jag mig 2 cm och färgade håret till min naturliga hårfärg! (Ljusbrunt) med lite uppljusande slingor i som inte syns så markant om jag säger så :p Det blev bra faktiskt :) Jimmy blev jätteglad att jag färgade de lite mörkare eftersom han tycker att jag passar bäst i de och att de ser så naturligt ut. Jag hade värsta beslutsångesten när jag var där, jag hade ju guldblont med utväxt så jag visste inte om jag skulle lägga i blont eller om jag skulle färga mörkt men de blev som de blev :p. Dem på mitt jobb tyckte det blev skitsnyggt :) Rickard sa att det var såhär jag skulle se ut, att det var såååååååååå mkt bättre med brunt hår, blonda tjejer går tydligen inte hem hos honom haha, då sa jag att blont är fint om man har en naturlig färg och om man passar i blont, då sa han att han tycker tjejer ska ha brunt hår för då kan dom ha alla färger på sig. haha
Jag ba ehh jaha, han ba jaa men liksom en blond tjej kan ju inte ha en gul klänning, haha ja ba jasså´? haha rolig diskussion, sen så mena han att blonda är mer slampiga och att man delar in dom i en viss grupp. Jaja tänkte jag och kom på att jag varit blond typ dagen innan, han måste stört sig på mig haha, blev lite överraskad av all berömm jag fick för att jag färgat håret. haha,

Men nog om det nu, har varit hos veterinären 2 gr denna vecka med Tobbe, tycker så synd om honom när han har den där tratten på huvudet, idag fick han ta 2 blodprov och ta bort slangen genom såret, usch.

Ikväll blir det nog bio, parbio :D

Bloggar mer under dagen! nu ska jag äta lunch :)

Här under 2 bilder från studenten, sen en bild på mig och Jimmy från i sommras.

image78image79image81



En rolig bild


image77

Kolla vad fint Ludwig äter en grillad marsmallows :D haha ;)

15:14


Hej igen!

Känner mig sådär, huvudet är lite tungt och näsan är täppt :( men jag var bara glad att jag skulle vara ledig ett tag nu tills nästa gång jag skulle jobba men nu verkar det bli ändrat.

Mattis ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon och på torsdag, jag sa att jag kunde på torsdag för då skulle jag vara frisk trodde jag och om morgondagen skulle jag fundera, jag ska ringa idag och säga hur jag ska göra, jobba eller inte imorgon? Såklart vill jag att pengar rullar in men samtidigt så är det jäkligt påfrestande att jobba när man mår såhär, de kände jag ju igår :s
och så vet jag inte hur jag mår imorrn? jag kanske mår bättre och då jobbar jag gärna eller så mår jag sämre och då är det ej bra eller så mår jag som idag och då blir det också tungt :(
samtidigt så vill jag ställa upp och inte säga nej till nått eftersom jag nästan precis börjat. ohhhh vad jobbigt men det lutar nog åt att jag ringer snart och meddelar att Josefin jobbar både tisdag och torsdag.


Sjuk


Hej ni!

Måndag idag redan :o är ledig idag och det är sjukt skönt eftersom jag är jättttttteförkyld! hatar att vara sjuk :( undrar hur många halstabletter jag har proppat i mig under två dagar.
Igår och i lördags jobbade jag ( min första helg) i lördags mådde jag helt okej fast jag kände att förkylning kanske var på g, fick gå hem tidigare eftersom det var så lungt då gick jag in på Hm och handlade en bh , ett par byxor och en söt kofta.
Sen på lördag kväll åt jag , Jimmy och jessica kräftor :) hemma hos Jimmy. Han va själv hemma så efter kräftorna kom Ludwig, Linda, en annan Jimmy, Isabelle och en Johanna också dit :) Vi satt mest och snackade, under kvällen blev jag sjuk :( ju längre tiden gick destu sjukare blev jag. Började proppa halstabletter och försökte hålla humöret uppe så gott det gick.

Sen runt halv två var jag tvungen att gå och lägga mig, jag mådde rätt piss och visste att jag skulle jobba dan efter.
Igår när jag vaknade mådde jag ännu mer piss och tanken på att jag skulle jobba kändes ännu mer piss! även fast det bara var 12-16 så kändes det som årets längsta dag. Timmarna gick så sakta och allt kändes så jobbigt för att jag var sjuk , tur att det inte var vardag, hade aldrig pallat 10-19. Igår var det kampanjbyte så de va himla mkt att göra , fan vad jag hölll på med skyltdockorna alltså, hatar dom redan :D och när jag klädde av en docka så att den va helt naken så kommer Rickard och ba
- Vad tycker din pojkvän om det där? att du står och taffsar sådär
Dagen var jobbig och det kändes som att jag inte orkade någonting, vi fick stanna kvar en halvtimme efter vi stängt också och fixa lite mer, usch usch men nu är jag ledig ett tag. Mattis ringer och berättar när jag ska jobba next time.
Igår kväll vilade jag bara med Jimmy som också är sjuk , vi tittade på en film och somnade rätt tidigt.
Idag händer inte så mkt, ska nog åka till hm när Jimmy kommer hem från jobbet så att jag får skjuts :D ska handla en grej där som jag vill ha vettni

Sen ikväll ska jag och mamma till djursjukhuset med Tobbe, han är jättesvullen på axeln, det har blivit värsta bullen, så har han kliat massor så de har blivit sår. Hoppas de inte är nåt allvarligt bara.

Skriver mer ikväll!

SELMA SPA!


Helgen efter Norrköping var de dags för överraskningsgrejen för pappa, han fyllde 50 i juni och som present bokade mamma en grej den 25 aug nämligen, en dag på Selmas spa! fast han fick inte veta vart han skulle bara när det var, han visste inte heller att jag,Niclas,Jimmy och Mickis skulle med :D Han trodde bara att de skulle vara han och mamma som skulle någonstans. Jag vet inte hur många gånger under sommaren som jag varit sjukt nära på att försäga mig haha!
Några dagar innan planerade vi hur vi skulle göra, vi bestämde att jag, Jimmy, brorsan och Mickis skulle åka en timme innan mamma och pappa så att vi skulle komma fram först och vara på deras hotellrum när dom kom haha.
Jag och jimmy sa att vi skulle åka till Jimmys land Torö den lördagen, det sa vi några dar innan, och Niclas och Mickis skulle sova över hos henne på fredagen till lördagen sen skulle jag och Jimmy hämta upp dom.
Allt blev helt galet crazy haha!

Jag och Jimmy åkte kl 10 på lördagen med Jimmys bil, innan sa vi hej då och jag skådespelade lite med pappa "Hoppas ni får det bra där ni kommer vara, jag ringer dig sen för att kolla om du har det bra!" haha
Sen hämtade vi bror och Mickan för att sen åka mot Selma spa i Sunne, det skulle ta ca 4 timmar att åka! vi stannade och åt på vägen kanske en halvtimma. Mamma hade försökt ringt alla oss men vi hade inte hört för vi lyssnade på ganska hög musik i bilen, hon undrade väl vart vi var någonstans.
Sen när vi nästan var framme så ringer mamma, då har dom stannat vid ett wärdshus så har mamma smygit iväg och sagt att hon ska på toa men istället ringer hon mig och säger
Mamma- "Är ni framme??"

Jag- "Ehh nej?
Mamma - Vart är ni då?? vi har stannat vid ett wärdshus, de heter Rotebro
Jag - Jag vet inte, vi är snart framme tror jag! Rotebro? de känner jag inte igen
Mamma - Jaha ok! För vi är 1 mil ifrån framme
Jag - va?!?! (Just då åker vi förbi en skylt där det står att de e 1,3 mil kvar! haha
"Vi har 1,3 mil kvar" läste jag nyss!
Mamma - Men helvete, antingen är ni precis bakom eller precis före!
sen lägger vi på och chockad sitter jag där och tänker hur fan fort har mamma kört? haha :D

, och sen efter ca 1 minuts åkande ser vi en stor skylt där de står "Rotebro wärdshus" HAHA, panik! vi vet att dom är där nånstans och pappa får inte se oss! Vi åker förbi och just då när vi åker förbi wärdshuset tittar vi såklart in dit och då kommer deras bil mitt i korsningen och ska åka ut på motorvägen igen! svårt att förklara men men :p vi såg mamma och pappa och de såg ut som båda såg oss, men vi visste ju inte! Men direkt när vi såg deras bil GASADE Jimmy iväg och körde om alla jävla bilar så att vi skulle komma en bit före, sen direkt efter nästan ser vi en skylt "SELMA LAGERLÖF" vi ba HÄR ÄR DET! SVÄNG IN FÖR FAN SÅ SPRINGER VI IN!
Vi gasar in och parkerar, skiter i packningen, vi bara springer in på hotellet :D Vad får vi veta i receptionen?
Jo vi har hamnat på fel hotell, de hotellet vi hamnade på var inget spa hotell det var nämligen bara selmas vanliga hotell! HAHA
Vad gör vi tänkte vi? Vi går ut på parkeringen och tittar mot motorvägen om vi ser dom och väntar spänt "åker dom rätt eller fel?"
Sen ser vi bilen komma i snigelfart! haha, men dom fortsätter, dem svänger inte in, dom åker alltså rätt!
Vi hoppar in i bilen och bara skrattar :D sen kör vi mot rätt hotell och vet ni vad, jo vi möts typ igen! de är svårt att förklara men när dom svänger uppför backen mot hotellet kommer vi där på motorvägen nära backen då ra och åter igen vi har ingen aning om dom såg oss!

Men alltså så kommer dom före oss, dom åker in och parkerar och vi stannar ibörjan av parkeingen och parkerar för att avvakta och bara vänta
sen ringer mamma, då har hon sprungit in på hotellet medans pappa är vid bilen och sysslar med packningen
hon säger att vi ska vänta i 10 min och sen gå in och möta mamma i receptionen
så blir det, pappa är på hotellrummet, vi möter mamma nere på hotellet. Hon säger att hon såg oss båda gångerna men att pappa inte såg! haha
Vi smyger upp tysta och jag öppnar dörren med mammas kort och där står alla vi, haha vad chockad han blev min lilla pappa! Och då samtidigt gav jag boken jag gjort till honom, en stor bok som jag skrivit och klistrat in massa gamla bilder i :) alla gamla semesterbilder, bilder från när han var i lumpen, bilder på alla hans gamla bilar, bilder på all släkt och familj osv.
Vi började med att dricka champagne mer hann vi inte förns pappa skulle ner och få massage så vi andra satte på oss badkläder och morgonrockar och gick ner till spa/poolområdet där vi badade massor både i vanlig pool och jacuzzi, vi la oss även i solstolar utomhus och solade lite :) man fick även gratis frukt och dricka där :)

När vi låg ute och solade, så hörde vi nånting inifrån, det skulle bli vattengympa!
Jag - Får alla vara med?
Mickis - Ja de tror jag nog
Jag - Ska vi vara med??
Mickis - Jaa!

Vi springer in och hoppar ner i vattnet, massor av tjejer är med och sen börjas det! haha de va riktigt skönt och kul, de höll på i ca 40 min, vi tog ju upp hela poolen så alla killar stod och tittade på haha, Jimmy och Niclas stod och tittade på oss och fotograferade haha sen kom pappa in mitt i gympan och han bara garvade :D
Vi hade de så underbart där på poolområdet, så skönt!
sen senare var det dags för middag, jättegod mat, man fick inte bestämma vad man ville ha utan allt va förbeställt, till förrätt var det någon macka med halleflundra, sen varmrätt oxfilé med potatismos och vinsås, sen efterätt hallonsorbet med sås och bär :)
Efter varmrätten var inte Jimmy och Niclas helt mätta, så när en tjej kom och plockade av frågade hon om de smakade bra, och Niclas ba "jag skulle kunna äta en portion till"
då frågade hon om han inte var mätt och såklart vill dom göra alla nöjda så dom som inte var mätta fick en till tallrik haha

Sen efter middagen var det rätt sent, alla var trötta men vi satt en stund nere på hotellet i soffor och pratade lite sen gick vi och la oss. På morgonen var det frukost sen badade vi igen och bara kopplade av för att sen äta lunch som var en buffé, jättegott, till efterätt fick man daimcheescake och bärmousse med bärsås. Jimmy åt lika mkt som en sumobrottare haha. Efter lunch var det dags att åka hem.

Väldigt långt inlägg det blev nu men jag ville berätta så mkt som möjligt ;)



Oh yeah


Jimmy kom nyss hit :) min älskling som jag älskar mest av allt, han får mig glad och att må bra! han har i stort sett förändrat mitt liv, han är guld <3
Hoppas han läser det här någongång :) iförsäg så har jag sagt detta 100 gr ;)

Jag kom på att jag har missat att skriva om vår ettårsdag + om förra helgen då vi var på spa, så nu blir det att berätta för er om det!

Jimmy och jag firade ett år den 18 augusti då han fyllde 19 också, vi pratade om vad vi skulle hitta på och jag ville åka någonstans och göra nått annorlunda och bo på hotell ett natt och visst blev det så, vi åkte till norrköping på morgonen, först var vi på kolmården (haha pensionärer vi är) där strosade vi omkring, åt även lunch där, såg även idol sebastian haha. Efter de gick vi in på tropikariet också! haha :D sen åkte vi till ett hotell, hotell scandic :) Först så öppnade vi champagnen och drack lite sen gick vi ner och badade i poolen :) sen gick vi upp på rummet och fixade oss för att sen äta middag inne i norrköping stad, där hittade vi en jättefin restaurang med otroligt god mat och efterätt, så jävla mysigt det var :) sen efter de åkte vi tillbaka till hotellet och drack lite mer champagne ;)
Eftersom Jimmy fyllde år + att de va ett år så hade jag köpt lite presenter som han fick innan vi åkte till norrköping, han fick en jättestor Jean paul parfym, Ett skärp, En t-shirt och så en champagne :) och jag fick en vit tunika från Mq och 2 fina glas som de va datum och namn inristat i :) så fint !
Verkligen jättelyckad dag :)

Det blir fortsättning i nästa inlägg!

RSS 2.0