Bilder




      
     
      

         
                     

orkar såklart inte lägga upp alla men här var några av alla våra bilder :p
Underbara Thailand :)

Iam home


Hallå där :)

yes jag är hemma från Thailand, kom hem i lördags faktiskt :p. Vi har haft det jättejättebra, har varit superskönt och komma bort. Vi var i phuket, först bodde vi i Karon på "karon whale resort" ett jättefint hotell, där bodde vi 2 nätter, tror jag? eller så vare 3. Efter Karon begav vi oss till Kata beach och bodde på ett hotell uppe i bergen med utsikt över hela phuket typ :P det var riktigt fint + att vi var ensamma på hela hotellet haha. För att komma upp till hotellet var det väääääääääääääääääärldens brantaste och längsta backe och så + miljoner trappor på hotellet, var fan som ett träningspass haha nämen den backen HATADE jag verkligen :D. Andra dagen i Thailand brände jag mig, det är typiskt mig att på en gång börja steka i solen så fick vara borta från sol 2-3 dagar :( de hann precis gå över när vi skulle fara till Phi phi island och bo där 3 nätter. På phi phi var det otroligt fint, en mer privat ö med lite folk, inga butiker osv. Det var jätteskönt och vara där, det var hängmattor mellan palmerna vid stranden, knappt nå folk på stranden, jättemysiga romantiska restauranger vid havet. Efter phi phi åkte vi till Patong och bodde där 5 nätter, vi bodde på ett billigt hotell utan pool osv men de låg precis vid havet så de va nice!
Shoppade gjorde vi såklart också, jag handlade mkt till mamma o pappa, gud vad jag älskar att handla till dom, det är så lätt eftersom jag känner dom utan och innan. sen köpte jag lite mer till andra och även till mig själv såklart, fick bla med mig ett as tuff lampa (en palm med kokosnötter under och de är dom som lyser) och ett jättefint påslakan och örngott och så massa kläder.
Jag levde på thaimat kan man säga och läsk, ja vet inte hur mkt läsk jag druckit, usch. Sista veckan tappade jag aptiten, de har jag gjort förut utomlands, jag åt inte mkt sista 5-6 dagarna, så fort jag började äta nått blev jag äckligt mätt efter 2 tuggor så jag fick ge bort min mat till killarna.
näst sista dagen åkte jag och Jimmy på utflykt till Raya Island, där var vi förra året också. det är så fint där med världens finaste sand typ.
Sista dagen åkte jag o jimmy vattenskoter, haha läskigt men kul. jag lägger upp bilder när jag fått alla.

sen jag kom hem har jag sovit mkt, jobbigt med tidsomställningen, gick upp kl halv sex igårmorse och typ halv sju idag. Igår jobbade jag med Kent, var konstigt att börja jobba igen.
Idag är jag ledig och ska äntligen träffa Jessica , Wilma och Felipe :) är så glad för det.

Imorrn blir det jobb

nu ska jag städa lite + fixa mig.

hejsi pejski :)

Lyckligast, gladast, allt är toppen. eller? :s



Hejhej..

egentligen borde jag vara på toppenhumör, vara superduper lycklig osv men jag kan säga att allt känns inte så jävla bra som jag önskar att de skulle. Jag vet exakt vad det beror på, för mig är det verkligen jättejobbigt. ingen verkar förstå, bara pressar mig så det blir värre. En sak som jag tänker på heeeeeela tiden, kan inte släppa det, och så är jag som jag är att jag gör det så svårt, fast det egentligen inte är svårt. Det ska inte vara svårt, men tiden har gått och jag bara tänker och tänker, för mkt.
Blir trött på mig själv att jag inte tar tag i saken, men det är för att jag är rädd. jag känner mig så ynklig, liten.
jag blir nästan mer och mer stressad när dagarna bara går. fan också.
jag har 10000 frågor, jag känner saknad, jag känner mig förvirrad, jag känner frustration. men vad gör jag? jo jag bara tänker massa jobbiga saker och velar och får för mig massa saker. fattar inte. dumma jag.
jag kan inte riktigt sätta fingret på vad problemet egentligen beror på. det är bara så. ja.
hoppas iaf vi ses någon dag, det vore underbart.
jag är fortfarande din lilla Niffe oavsett vad.

jaha då va de sagt, får väl fortsätta som ingenting.
Imorrn åker jag till Thailand med Ludwig Linda och Jimmy, planet går kl halv fem på eftermiddagen och vi kommer fram på morgonen då vi tänkte börja med Kata beach, de blir nog bra. Vi åker härifrån runt ett. stressen börjar komma, få till en bra praktisk lagom packning, inte glömma någonting, hinna handla det sista osv.
Igår var jag och handla lite saker i huddinge centrum, två bikini (har typ ingen som passar) schampo, balsam, hårinpackning, smink, en lång vit skjorta, solbrillor på rea. Dock glömde jag lite så ja ska till skärholmen imorrn, måste köpa silikonband, en väska och hämta ut mina linser som har kommit hoppas jag.

hmm ja, just de jag var hos frisören i förrgårr och slingade utväxten lite och klippte upp håret och fräschade till de där fram lite, blev nöjd!
sen så har jag jobbat idag, började halv nio med möte, sen jobb i butiken till 19, lång dag men de flöt på ändå.

just de, jag har fått något slags skit på kroppen, typ utslag, syns inte så mkt direkt men jag undrar vad det är, antingen är det rött eller en jätteliten röd prick lite här o var. Säkert någon reaktion mellan kortisonsprutan jag fick och kosttillskottabletterna så nu har jag slutat med tabletterna så nu får jag se. himla märkligt.
jaaaja, har varit och ätit på palmyra efter jobbet, jättegott.

neeee nu måste jag nog packa lite till, känner mig pirrig och nervös.

kommer nog inte blogga i thailand, troligtvis inte eftersom jag knappt bloggar nu när jag är hemma. men kanske vem vet.

image134
snart.

hej rå!

stor saknad


Hej på er

idag har jag jobbat, blev bonus så de va skojj.
sen har jag och älskling tittat på film och ätit thaimat från Sakhon thai :) mums.

måste bara få ur mig detta

jag saknar DIG som aldrig förr, jag är så ledsen att det blivit såhär. Jag tänker på dig hela tiden och kommer alltid alltid alltid stå vid din sida, finnas här för dig och ja allting som går.
jag känner mig så dum att jag inte fattat någonting, det enda jag vill är att du är tillbaks i mitt liv igen.
minns du allt? jag gör.
jag vägrar att du försvinner J.

RSS 2.0