smått o gott



Tjoho!

sitter här vid datorn, är ledig idag! Donna ligger och sover i mitt knä, hon har hunnit bli 4 månader gammal. Snart ska jag fixa till mig lite och sen ska vi ut och gå, kommer väl vara ute 1-2 timmar, eftersom hon aldrig vill gå hem + att hon ska hälsa på alla som man möter. Hon har även börjat med att jaga och hoppa på katterna, snälla som dom är fäller dom inte ut klorna när dom slår till henne, men de är bara en tidsfråga innan dom gör det.

ja jag har ju inte bloggat på länge, hmm iallafall så har mamma fyllt 50, hon fick en hårfön av mig o jmmy och en mysdress av mig, och i lördags firade vi henne, mmmm prinsesstårta! har kvar i kylen så jag ska nog fika sen höhö.
förövrigt så har jag jobbat i helgen som precis var, skojjhojj.

nyss har jag suttit och läst bloggar som jag brukar läsa, men de e bara en som jag riktigt stör mig på, de är den där Kissie, fjortisen med andra ord. Jag vet, de e ju jättelöjligt att jag sitter här o skriver om henne i min blogg men de jag vill få fram är att varför läser jag o så många andra den? jag skäms att jag bidrar till hennes läsarantal.
hon verkar helt störd i huvudet, ibland sitter man ju o skrattar åt hennes inlägg och undrar fan om hon är på riktigt.
så nu ska jag fan spärra den sidan så jag inte går in på den igen, haha.

aja, nu ska jag gå ut med Donna

ikväll blir det mys med Jimmy om han inte har träning idag vill säga, ska få honom att se idol med mig :)

i veckan ska jag annars jobba o i helgen shoppa ! dags för storshopping och så måste jag använda presentkorten jag har, få naglarna fixade, bli sminkad på make up store och välja ut smink, cool.

puss

Måndag, ny vecka


Hej

Idag är jag ledig, så nu har jag tid och skriva höhö ;)

Ja vad gör jag? sitter och doppar pepparkakor i mjölk och svullar. Donna ligger och sover i min säng, när hon vaknar ska vi ut på en långis, det är fan bra att ha hund, då kommer man ut och rör på fläsket!
fast det är ändå lite jobbigt såhär nu ibörjan när hon är valp, man kan inte direkt göra vad man vill när man är ensam med en valp, men men det är det värt.
Jag fullkomligt älskar mina husdjur, det är mina bebisar!

hmm ja, sitter och planerar lite angående mammas 50års dag, vad man ska köpa till henne osv. Kanske hoppa fallskärm? haha nej då skulle hon börja gråta.
ne men jag har skrivit ner en del i min filofax eller vad man ska kalla det, saker som jag vet att hon behöver och saker som jag hört henne säga att hon vill ha.
Riktigt smart de där med filofax, jag köpte en stor för ett tag sen och aldrig har jag lagt så mkt pengar på en kalender/filofax nångång haha.
Men den är asbra verkligen, finns allt i den! jag skriver dagligen ner tips, komihåg grejer osv + att jag förvarar de mesta i den såsom t e x presentkort som inte får plats i plånboken, så slipper de ligga löst i väskan.
aja nog om de! :p

Apropå mamma så befinner hon sig i Portugal just nu på konferansresa med jobbet! lyx eller vad? okej dom sitter säkert och har konferans då och då men jag vet att större del av tiden så roar dom sig!
pratade med mamma idag, dom skulle åka på en utflykt så hör man mamma säga "det ska tydligen vara otrooooligt fint och vackert dit vi ska på utflykt" man ba sitter där i luren och typ fryser och nästan motvilligt säger "åhhh vad roooooligt!"
fubbismamma asså :P.
Det har ju blivit så jäääävla kallt! och det värsta är att det är kallt här inne också, mina fötter är iskalla brrrrrr!
Imorse halv sju höll jag på att frysa ihjäl, Donna vaknade då, och jag hann inte klä på mig, de var bara ut fort som fan så att hon inte kissar inne! haha så jag typ sprang ut på tomten i underkläder och de kändes som vinter, och inte kunde jag gå in heller eftersom jag var tvungen att hålla koll på hunden.

Snart flyttar Jimmy också, fort det går! om en månad exakt flyttar han! och nu är det inte så lång tid kvar tills bebisen kommer heller! :) och snart är det väl jul också.
denna stressiga jul, blir ju dubbelt stressad när man har det jobb som jag har också.
men haha nu ska jag inte prata om jul, känns ändå inte så nära :p

nej nu ska jag ringa lite samtal

/Josse

iam back



hej hej!

Nu ska jag uppdatera, finally! eller hur?

okej jag minns inte exakt allt som hänt under de här tre veckorna som jag inte skrivit, men men who really cares? hihi

Japp jag har jobbat en del såklart, och ja jobbet går finfint! vi har fått en ny chef nu, hon heter Karro och är asball. Mer behövs inte sägas :P.

sen såklart har vi lilla Donna som jag har varit hemma med när jag varit ledig från jobbet, annars är hon med mamma på jobbet. Hon har vuxit lite och är hur sprallig och envis som helst, en riktig utmaning att uppfostra, yes.
För 2 dagar sen blev hon dock sjuk, började kräkas tidigt på morgonen och de fortsatte hela dagen och hon vägrade äta och dricka utan ville bara vara för sig själv eller sova.
så vi ringde akut sjukhuset och dom tyckte vi skulle komma påengång eftersom hon är så liten.
Där fick vi vänta i 100 år typ, så drygt! sen undersökte dom henne men kunde inte riktigt hitta nå fel så dom beslöt att hon skulle få vara kvar där över natten med dropp så att hon inte skulle bli uttorkad.
sen röntgade vi henne och dem sa att de var nåt i magen, att de kunde vara de.
Skulle inte grejerna i magen vara borta nästa dag samt att hon fortfarande skulle kräkas och inte äta skulle dom operera henne!

Jag typ dog, nämen de va jobbigt att först höra att hon skulle bli kvar där över natten, en liten valp liksom och sen att dom kanske skulle operera.
innan vi lämnade henne där fick vi svara på rätt konstiga frågor som t ex "får vi avliva när ni inte e här?" "får vi ringa mitt i natten?"
hmmmm.

Dagen efter ringde dom iaf och sa att hon mådde mkt bättre och bara ville hem, att vi kunde hämta henne :)!
så nu är de lilla busfröt precis som vanligt!

Idag är jag ledig och har Donna, vi har varit ute och gått och sen har jag städat mitt rum! otroligt, var fick jag energin från? såg ut som en svinstia, typ :p och det är inte lätt att städa när man har en valp, hon ska ta alla grejer som jag håller på med och så springer hon in i min walk in closet och tar mina skor!
man får ha koll annars så kan ens dyraste finaste skor vara ett minne blott!
det gulligaste var när hon la sig bredvid Tobbe i min säng (katten) och somnade bredvid honom, varför har jag ingen kamera än? Tobbe blev såklart irriterad och blängde på na, haha.











Jmy har varit och flygit flygplan (ett sportplan som gör massa konster typ) han fick köra själv och sitta bredvid piloten, det var alltså hans 20årspresent från mig :) han fick välja mellan 22 grejer att göra. Han tyckte iaf att de va stört kul.

Jag har varit på 20års fest hos Malin, de va i lördags. Där bjöds det på dricka, mat och tårta, de va roligt :) senare på kvällen blev de lite dans osv. Nämen det var en rolig kväll :D

aa jag minns inte vad mer som hänt, jag har shoppat en del såklart, man måste vara ute i god tid såhär ibörjan av hösten annars försvinner allting i min storlek.

Men nu gott folk ska jag nog fortsätta finslipa rummet, tänkte fixa riktigt ordentligt, jag har kommit en bra bit påväg faktiskt, Jag har tagit ut alla kläder och sorterat såsom "tröjor för sig" "baslinnen för sig" "myskläder för sig" och vikt om alltihopa, jag har även tagit bort alla sommarkläder och lagt undan, jag har tagit bort allting jag inte använder längre. Jag har fixat så alla mina miljontals skor står fint och inte huller om buller.
Nu ska jag dammsuga, rensa alla papper, sätta upp hyllorna.
YES! Idag är det en sån dag jag vill och orkar göra sånt här!

Adios

RSS 2.0